fejleclogo light

Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes színátmenetes 3D autófólia

Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D autófólia Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D autófólia

Az autófóliák alkalmazása egyre elterjedtebb. A nyomtatható, reklámok felhelyezését lehetővé tevő alapanyagok mellett egyre népszerűbbek a kimondottan dekorációs (optikai tuning) célokat szolgáló fóliák. Az Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D autófólia ezt a szerepet tölti be. Érdekessége, hogy metál hatású felületén átmenetes színek találhatók, amelyek így az autót rendkívül dekoratívvá teszik.

Az Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D fólia optimális színes karosszériák bevonására, vagy ha korábban valamilyen más díszítés került alkalmazásra. A fekete háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez kiválóan igazodik.

Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fóliára használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D fólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült.

Az Unicast 9600 öntött fényes 3D fólia ennek köszönhetően mentes a memória hatástól, felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját, nem megy össze, megtartja méretét akármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Megfelelő feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérsékletváltozást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia

vagy aUnicast 9600 öntött fényes 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.