fejleclogo light

Mitől függnek a PVC ponyva árak?

Mitől függnek a PVC ponyva árak? Mitől függnek a PVC ponyva árak?

Sokféle PVC ponyva közül tud választani. Nézzük, hogy a különböző típusoknál mi fogja elsősorban befolyásolni az árakat:

1. sátor ponyva anyag árak

A sátorponyva anyag árak leginkább meghatározó tényezője

a, anyagvastagság
b, szakítószilárdság
c, időjárás állóság

Az Aka Digital Media által forgalmazott Poliészter/PVC sátorponyva anyagnak kiváló az időjárás állósága!

Speciális szövési technológiájának köszönhetően sátorponyva anyagaink nagy szakító szilárdságúak, ellenállnak a sérüléseknek.

A sátor ponyva anyag 450 és 650 g/m2 vastagságban kapható. A vastagabb, drágább típus időtállósága 7-8 év, a vékonyabb típusé 3-4 év.

2. átlátszó vagy víztiszta ponyva árak

A Mabbiflex átlátszó vagy víztiszta ponyva anyag szinte 100%-os fényáteresztő képességű, hatását tekintve megfelel az üvegnek, de normál körülmények között nem reped, nem törik össze. Beépíthető ponyvákba fényáteresztő ablaknak, de használható teljes oldalfalként is.

Az átlátszó vagy víztiszta ponyva ár meghatározó tényezője a vastagság. A cégünk által forgalmazott 0,8 mm vastag átlátszó ponyva anyag nagyfrekvenciás hegesztőgéppel és forrólevegős illesztéssel is megmunkálható.

Cégünk az átlátszó ponyva anyagból nagy készletet tart raktáron, ezért még nagyobb mennyiséget is azonnal tudunk szállítani.

3. Öntött ponyva anyag árak

Az öntött ponyva anyag solvent, ecosolvent, UV, latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható, kültéri használat esetén is hosszú ideig megőrzi rugalmasságát.

Az öntött ponyva anyag árak meghatározó elemei:

a, vastagság
b, szakítószilárdság
c, szélesség

Az általunk forgalmazott öntött ponyva anyagok egy speciális szövési technológiának köszönhetően nem hasadnak tovább. 440 és 460 grammos változatban, többféle szélességben, matt fehér színben kaphatók 50 méteres tekercsekben.

4. Laminált ponyva anyag árak

A laminált ponyva anyag lényegesen olcsóbb mint az öntött változat, de annál sokkal vékonyabb is, így kevésbé áll ellen az időjárás viszontagságainak.

A laminált ponyva anyag árak meghatározó elemei:

a, vastagság
b, szakítószilárdság
c, szélesség

Az Aka Digital Media által forgalmazott laminált ponyva anyagok 280 és 440 grammos változatban, többféle szélességben, matt fehér színben kaphatók 50 méteres tekercsekben.

5. Frontlit/Blockout ponyva anyag árak

A frontlit ponyvák fehér anyagán a fény egy bizonyos mértékben átjut, ezzel szemben a fényzáró ponyva, vagy „blockout” ponyva közepén egy fekete réteg van, amely megakadályozza, hogy a fény átvilágítsa a ponyvát.

Ez azért fontos, mert a kültéri reklámponyva esetén az átszűrődő napfény elhalványítaná a nyomtatott grafikát.

A blockout ponyva anyag a normál ponyva anyaghoz képest lágyabb esésű és a sűrű szövése miatt szinte teljesen sima a felülete, ezért igényes beltéri megoldásokra is használható.

Mindkét felülete nyomtatható, a két nyomat nem zavarja „egymást” a fényzáró réteg miatt.

Szakadásmentes!

Sérülés esetén, ezek az általunk forgalmazott ponyva anyagok egy speciális szövési technológiának köszönhetően nem hasadnak tovább.

A PVC ponyva esetén nem csak az árak fontosak, hanem az is, hogy van-e az adott típusból és a kért szélességben van-e készleten az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelő típus.

Ha kérdése van, vagy szeretne ponyva anyag árak iránt érdeklődni, hívja a

 
ponyva anyag árak

vagy aponyva anyag árak
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Kapcsolódó elemek