fejleclogo light

AKA one way vision perforált fólia

AKA one way vision perforált fólia AKA one way vision perforált fólia

A perforált fólia vagy angol fantázianevén a „One Way Vision” (ejtsd: vanvéjvízsün) fólia egyre nagyobb teret hódit az ablaküvegek, kirakatok dekorálásában.

A one way vision perforált fólia felülete fehér, hátoldala fekete, felületén szabályos méretű apró lyukak vannak, így kívülről csak a rá nyomtatott grafika látszik, aki viszont az üveg mögött van, az kilát a lyukacsos felületen. Ideális olyan utcafronton lévő helyiségek dekorálására, amelynél cél, hogy ne lássanak be az ügyfelek, mert ott például műhely van, de az ott dolgozóknak fontos, hogy ne csak villanyvilágítás mellett dolgozhassanak.

A one way vision perforált fólia a fényt csak 50 százalékban engedi be. Egy távolságon túl az üveget kívülről nézők teljesen egybefüggő reklámgrafikát látnak.

Nappal a one way vision perforált fólia csak kis mértékben csökkenti a napfény bejutását tehát nem lesz sötét a helység. Éjszaka azonban, ha bent ég a fény, és kint sötét van, akkor belátni rajta, ha bent ég a villany.

A one way vision perforált fólia alkalmas üvegfelületek, ablakok, autóüvegek, kirakatok dekorálásához.

Egyre gyakrabban használják olyan helyiségekben, amelyeket a nyári napsütés túlságosan felhevít. Nyáron ugyanis a perforált fólia gyengíti az erős napsugarak beáramlását!

Az Aka Digital Media három féle perforált fóliát kínál:

1. UV nyomható one way vision perforált fólia

A hagyományos one way vision perforált fólia solvent és eco-solvent nyomással nyomható, UV nyomással nem. Ennek az az oka, hogy az UV réteg beleég a fólián lévő lyukakba, és eltömíti azokat, meggátolva a fény beáramlását és az átláthatóságot.

Az Aka Digital Media által forgalmazott speciális UV nyomtatható perforált fólia nem két rétegből (fólia és hordozó), hanem három rétegből áll. A nyomtatható fólia és a hordozó között itt egy a fóliával együtt perforált réteg található, amelynek lyukai felveszik az UV nyomófestéket. Mikor a felső réteget lehúzzák, a lyukakban lévő UV nyomat a középső rétegben marad!

2. Solvent és eco-solvent nyomható one way vision perforált fólia

Ez a klasszikus one way vision perforált fólia, UV nyomáshoz nem használható!

3. Two way vision perforált fólia.

A two way vision fólia abban tér el a one way vision fóliától, hogy a perforált fólia nem fehér, fekete hátoldallal, hanem átlátszó! Így a fóliára készült nyomat kisebb mértékben nyeli el a fényt, nem annyira sötétíti be a mögötte lévő helyiséget vagy járművet.

A two way vision fólia azért is előnyös, mert a rá nyomott reklámot mindkét oldalon látják (pl. járművek ablakára téve). Hátránya, hogy a rá nyomott szövegek hátulról fordítva jelennek meg, illetve amennyiben a fehér felületeket nem nyomják meg külön színnel, a fólia ezeken a területeken áttetsző marad, és átlátszanak a mögötte lévő tárgyak és emberek.

Az AKA one way vision perforált fólia legfontosabb jellemzői

Fólia Vastágság: 0,16 mm
Hordozó: 175 gr/m2
Szélesség: 107 cm, 127 cm, 152cm
Kültéri élettartalma: 2 év

Ha kérdése van, vagy szeretne AKA one way vision perforált fóliát rendelni, hívja a

 
AKA one way vision perforált fólia (textil molinó)

vagy a AKA one way vision perforált fólia (textil molinó)
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!