fejleclogo light
A Mabbiflex víztiszta ponyva anyag optimális alapanyag minden olyan burkolathoz, amely utat enged a kíváncsi szemeknek, de kizárja a szelet és az esőt. Az víztiszta ponyva anyag jól használható teraszok burkolására, rendezvénysátrak „ablakának” vagy oldalfalának, éttermek külső teraszainak téliesitésére, medencék…
Kevés hajótulajdonos tudja járművét fedett helyen tárolni. Mivel a legtöbb hajó nyitott, a hajóponyva jelent megoldást, hiszen megóvja az hajót a környezeti ártalmaktól. Hajóponyva segítségével megvédheti hajójának burkolatát, az üléseket és a műszereket az időjárás viszontagságaitól. Mivel ezek javítása, cseréje…
A nyomtatott frontlit ponyva anyag univerzális reklámhordozó. Kültéri használatra a vastagabb, 440 grammos változatot ajánljuk, beltéri használatra általában megfelel a 280 grammos változat is.
Az AKA Digital Media által forgalmazott Mabbiflex hordozó nélküli mesh háló (épületháló) molinó anyag ideális nagy méretű épületreklámok alapanyagának.
Az AKA Digital Media által forgalmazott Mabbiflex hordozós mesh háló (épületháló) molinó anyag ideális a következő reklámhordozók alapanyagának:
A fényzáró molinó, vagy „blockout” molinó közepén egy fekete réteg van, amely megakadályozza, hogy a fény átvilágítsa a molinót. Kültéri molinó, reklámmolinó esetén ez azért szükséges, mert az átszűrődő napfény elhalványítaná a nyomtatott grafikát.
Elsősorban beltéri használatra szánt molinó alapanyag. A Mabbiflex laminált molinó anyag solvent, ecosolvent, UV, Latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható.
Kültéri használat esetén is hosszú ideig megőrzi rugalmasságát. Az öntött molinó anyag solvent, ecosolvent, UV, latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható.
A sátorponyva anyagában színezett. Poliészter/PVC anyagának köszönhetően kiváló az időjárás állósága! Speciális szövési technológiájának köszönhetően sátorponyva anyagaink nagy szakító szilárdságúak, ellenállnak a sérüléseknek.
Kültéri használat esetén is hosszú ideig megőrzi rugalmasságát. Az öntött ponyva anyag solvent, ecosolvent, UV, latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható.
Elsősorban beltéri használatra szánt. A laminált ponyva anyag solvent, ecosolvent, UV, Latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható.
A fényzáró ponyva, vagy „blockout” ponyva közepén egy fekete réteg van, amely megakadályozza, hogy a fény átvilágítsa a ponyvát. Kültéri molinó, reklámponyva esetén ez azért szükséges, mert az átszűrődő napfény elhalványítaná a nyomtatott grafikát. A blockout ponyva anyag a normál ponyva…
A Mabbiflex átlátszó ponyva anyag ideális alapanyag minden olyan termékhez, amely a kíváncsi szemek elől nem óv, csak a széltől és esőtől. Az átlátszó ponyva anyag jól használható teraszok fedéséhez, rendezvénysátrak „ablakának” vagy oldalfalának, éttermek külső teraszainak téliesitésére, medencék fedésére,…
ElsőElőző12KövetkezőUtolsó
1. oldal / 2