fejleclogo light
A nyomtatott frontlit ponyva anyag univerzális reklámhordozó. Kültéri használatra a vastagabb, 440 grammos változatot ajánljuk, beltéri használatra általában megfelel a 280 grammos változat is.
Kültéri használat esetén is hosszú ideig megőrzi rugalmasságát. Az öntött ponyva anyag solvent, ecosolvent, UV, latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható.
Elsősorban beltéri használatra szánt. A laminált ponyva anyag solvent, ecosolvent, UV, Latex eljárásokkal egyaránt nyomtatható.
A fényzáró ponyva, vagy „blockout” ponyva közepén egy fekete réteg van, amely megakadályozza, hogy a fény átvilágítsa a ponyvát. Kültéri molinó, reklámponyva esetén ez azért szükséges, mert az átszűrődő napfény elhalványítaná a nyomtatott grafikát. A blockout ponyva anyag a normál ponyva…
Az AKA Digital Media által forgalmazott Mabbiflex hordozós mesh háló (épületháló) ponyva anyag ideális a következő reklámhordozók alapanyagának:
Az AKA Digital Media által forgalmazott Mabbiflex hordozó nélküli mesh háló (épületháló) ponyva anyag ideális nagy méretű épületreklámok alapanyagának.