fejleclogo light

120x200 cm-ex X-banner

120x200 cm-ex X-banner 120x200 cm-ex X-banner

Az X-banner az egyik legolcsóbb, legkönnyebben kezelhető beltéri reklámeszköz. Az X-banner néhány mozdulattal összeállítható és egyszerűen cserélhető az általa tartott reklámgrafika. Kiváló választás, ha gyakran szeretne reklámgrafikát cserélni, de a roll-up bannernél nagyobb felületen szeretne megjelenni. Az X-banner jó választás, ha egyszerűen, gyorsan és nagyon kedvező áron szeretne látványos beltéri reklámfelületet létrehozni és abban egyszerűen, szakértelem nélkül grafikát cserélni.

Minden X-banner üvegszálas műanyag feszítői könnyen hordozható, de éppen kis súlya miatt csak beltéri alkalmazásra ajánlott, mivel már egy kis szél is felboríthatja. Az X-banner 120x200 cm-es reklámgrafikát képes hordozni, amely lehet nyomtatható textil vagy vékonyabb ponyvaanyag. Az X-banneren a grafikát a vászon vagy fólia 4 sarkánál elhelyezett gyűrű segítségével rögzítheti. Az alsó lábakhoz akasztókkal rögzített grafikát a két üvegszálas rúd feszíti meg a felső sarkoknál fogva. Kis súlya és a könnyen cserélhető grafika miatt ideális különböző rendezvényeken és üzletek berendezéseként is.

A grafika cseréje néhány másodpercet vesz igénybe, a cserélt grafikák bármikor újra használhatók! Az X-banner könnyű szállítását biztosítja a fekete vászon hordtáska, amely gyári tartozék.

X-banner műszaki jellemzők:

A grafika látható mérete: 120 x 200 cm.
Ajánlott grafika hordozó: 280-440 grammos ponyva alapanyag

Az X-banner előnyei:

- kis súly
- gyors felállíthatóság
- látványos
- olcsó
- egyszerű grafikacsere

Ha kérdése van, vagy szeretne 120x200 cm-ex X-banner rendelni, hívja a

 
120x200 cm-ex X-banner

vagy a120x200 cm-ex X-banner
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Tovább a kategóriában: Strandzászló vagy beach flag »