fejleclogo light

Aka Digital Media autófólia nagyker

Aka Digital Media autófólia nagyker Aka Digital Media autófólia nagyker

Az Aka Digital Media autófólia nagyker kínálatában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legoptimálisabban alkalmazható áttetsző lamináló fóliák is. Az átlátszó fényes lamináló fólia alkalmazása kb. 2 évvel meghosszabbítja az alatta lévő autódekor fóliára nyomott grafikák színét és kontrasztját.

Az Aka Digital Media autófólia nagyker 2D és 3D autófóliákat is forgalmaz.

Autófólia nagyker kínálatunkban megtalálhatók a légcsatornás, újrapozícionálható 3D fóliák is. Az autófóliák feldolgozásánál a fólia alatt óhatatlanul buborékok keletkeznek, amelyet gondos munkával – a hólyagot tűvel kiszúrva, lesimítva – lehet eltávolítani. A légcsatornás fóliánál erre nincs szükség, mert a levegő a 3D autófóliában lévő légcsatornákon keresztül könnyedén eltávozik. Ez gyors, hatékony, buborékmentes, tökéletes munkát biztosít akkor is, ha a fóliát egy ember rakja fel.

Autófólia nagykereskedésünkben talál szürke hátteres 2D és 3D autófóliákat is. Ezek ideálisak színes karosszéria felületekre, vagy ha le kell fedni egy korábban feldolgozott grafikát. A szürke háttér megakadályozza, hogy a korábbi minta vagy szín átüssön az új grafikán.

Az Aka Digital Media autófólia nagyker forgalmaz karbon fóliát is, valamint más „optikai tuning” célra szolgáló autódekor fóliákat (színátmenetes, metál hatású fóliák).

Nagykereskedésünkben kapható újrapozícionálható autódekor fólia is. Ennél a típusnál, a felületre helyezett fóliát fel tudja szedni, amíg nyomás nem éri azt. Így a fólia hibás felhelyezés esetén újrapozícionálható.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Aka Digital Media által forgalmazott Unifoll és Arlon fóliák solvent, eco-solvent, UV és szublimációs eljárással is nyomtathatók.

Ha kérdése van, vagy szeretne autófóliát vásárolni, hívja a

 
autófólia nagyker, autófólia nagykereskedés

vagy aautófólia nagyker, autófólia nagykereskedés
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!