fejleclogo light

Glossary of terms used on this site

Glossaries

Term Definition
Beach flag

A beach flag, más néven strandzászló, egy hurkolt poliészterből készült szabadtéri, modern reklámeszköz, amellyel különböző termékeket, cégeket, szolgáltatásokat lehet reklámozni. A beach flag nem mereven rögzített, hanem szélkakas módjára elfordul, ez biztosítja, hogy ne dőljön fel.


Beach flag anyag

A beach flag anyag egy 100% poliészterből létre hozott, matt felülelű, hurkolt, nyomtatható zászlóanyag, aminek grammsúlya 115 gr/m2.

Habosított PVC
A habosított PVC alacsony sűrűségű, szabadon habosított, fedett, kemény anyag, egyik oldalon PE fóliával. Plotterfóliás dekoráláshoz, digitális és szitanyomáshoz, festéshez, kiállítás építéshez egyaránt használható.
Habosított PVC tábla

A habosított PVC tábla alacsony sűrűségű, szabadon habosított, fedett, kemény anyagból lett előállítva, egyik oldalon PE fóliával. Plotterfóliás dekoráláshoz, digitális és szitanyomáshoz, festéshez, kiállítás építéshez egyaránt kiváló.

Hostess pult
A hostess pult, vagy más néven promóciós pult, kóstoltató pult egy könnyen összeszerelhető, hordozható mobil bútor, amely kiváló megjelenési lehetőséget biztosít konferenciákon, kiállításokon vagy áruházi termékbemutatókon.
Kétoldalas roll up banner
A kétoldalas roll up banner egy krómozott szélű, esztétikus ívelésű tok. Nevét a „roll up” kifejezésről kapta, amelynek jelentése: feltekerni, mert ha nincs kiállítva, a reklámhordozó molinó visszacsévélődik a talpazatban egy rugós hengerre.
Kínáló pult
A kínáló pult, vagy más néven promóciós pult, kóstoltató pult egy könnyen összeszerelhető, hordozható mobil bútor, amely kiváló megjelenési lehetőséget biztosít konferenciákon, kiállításokon vagy áruházi termékbemutatókon.
Kínálópult
A kínálópult, vagy más néven promóciós pult, kóstoltató pult, vagy hostess pult egy könnyen összeszerelhető, hordozható mobil bútor, amely kiváló megjelenési lehetőséget biztosít konferenciákon, kiállításokon és áruházi termékbemutatókon egyaránt.
Kóstoltató pult

A kóstoltató pult, vagy más néven promóciós pult, kínáló pult, vagy hostess pult egy könnyen összeszerelhető, hordozható mobil bútor, amely kiváló megjelenési lehetőséget biztosít konferenciákon, kiállításokon és áruházi termékbemutatókon egyaránt.

LED meghajtó
A LED meghajtó kimondottan LED modulok működtetésére készült, sajátosságaikat figyelembe véve olyan tápellátást nyújt, amely leginkább biztosítja a LED modulok hosszú élettartamát.
LED modul
A LED modul a LED feliratok építőelemei, ideális fényforrást biztosítanak minden LEDes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű, vagy világító reklámtábla PROFI háttérvilágításához.
LED modul 12V

A 12 voltos LED modulok ideális fényforrása minden olyan ledes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű, vagy világító reklámtábla PROFI háttérvilágításához, ahol a kis mélység miatt egy hagyományos LED modul túl szűk, területet világítana csak be, és ezért a felület megvilágítása egyenetlen lenne.

LED tápegység
A LED tápegység IP67 minősítésű, víz, és porálló,1 év garancia jár hozzá. Egyes reklámtáblák kapcsolója csak a LED modult kapcsolja le, a LED adapter azonban folyamatosan áram alatt van, akkor is ha a LED nem is üzemel.
Megállító tábla

A megállító tábla egy A1 méretű (594 x 841 mm-es), plakátokhoz használható reklámeszköz, amelynek mindkét oldala használható két darab A1 méretű plakát behelyezésére.

Promóciós pult

A promóciós pult, vagy más néven kóstoltató pult, kínáló pult, vagy hostess pult egy könnyen összeszerelhető és hordozható mobil bútor, amely pompás megjelenési lehetőséget biztosít konferenciákon, kiállításokon és áruházi termékbemutatókon egyaránt.