fejleclogo light

Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia

Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivel a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek széleskörű alkalmazásának következtében napjainkban már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes megjelenési alternatívát garantál.

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D fólia optimális színes karosszériák bevonására, vagy ha korábban valamilyen más díszítés került alkalmazásra. A szürke háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.

Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fóliára használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D fólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült. Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D fólia ennek köszönhetően mentes a memória hatástól, felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját, nem megy össze, megtartja méretét akármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Megfelelő feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérsékletváltozást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia

vagy aUnifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.