fejleclogo light

Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia

Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Légcsatornás, újrapozícionálható, szürke hátterű kivitel!

Az autófóliák feldolgozásánál a fólia alatt óhatatlanul buborékok keletkeznek, amelyet gondos munkával - a hólyagot tűvel kiszúrva, lesimítva - lehet eltávolítani. A légcsatornás fóliánál erre nincs szükség, mert a levegő a 3D autófóliában lévő légcsatornákon keresztül könnyedén eltávozik. Ez gyors, hatékony, buborékmentes, tökéletes munkát biztosít akkor is, ha a fóliát egy ember rakja fel.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia újrapozícionálható. Ez azt jelenti, hogy miután levette a hordozót a fóliáról, és elkezdi feltenni, ha az nem megfelelő helyen van, fel tudja szedni, amíg nyomás nem éri azt. Így a fólia hibás felhelyezés esetén újrapozícionálható.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia optimális színes karosszéria bevonására, vagy ha korábban valamilyen más mintázat került alkalmazásra. A szürke háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.
A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia a jármű vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.
Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fólia használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült. Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia ennek köszönhetően felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját bármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. IdeálisIdeális feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia élettartama

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia kültéri alkalmazás esetén legalább 5-7 évig, beltéri alkalmazás esetén korlátlan ideig tartja meg eredeti állapotát. Kimagasló ellenálló képességű, jól bírja a fizikai behatásokat, kopást, folyamatos vízterhelést.
A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérséklet változást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia

vagy aArlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.