fejleclogo light

Unifol 7130 2D karbon fólia

Unifol 7130 2D karbon fólia Unifol 7130 2D karbon fólia

Az Unifol 7130 2D karbon fólia nagyon dekoratív, látványban és tapintásra is igazi karbon hatású polimerikus PVC fólia (monomer fólia).

Az Unifol 7130 2D karbon fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé. Nem csak autókon alkalmazható, felhasználásának csak a képzelet szab határt (pl.: laptop, aktatáska, mikrohullámú sütő, stb).

Az Unifol 7130 2D karbon fólia segítségével hatásos megjelenés érhető el, használatával az autó egyedivé tehető.

Kiváló hatás érhető el, ha esztétikailag szeretné feldobni az adott felületet!

Az Unifol 7130 2D karbon fólia díszítő funkcióján kívül nagy előnye, hogy az autót megvédi a kisebb fizikai sérülésektől, felverődő kövektől, karcolásoktól vagy az utakon használt só maró hatásától. Sérülés esetén elsősorban a karbon fólia sérül és nem az autó fényezése. A karbon fólia cseréje lényegesen olcsóbb az autó akár csak egy részének újrafényezéséhez képest, főként ha karbon hatású festést alkalmaztak.

Kimondottan dekorfólia, esetleg UV nyomással nyomható!

Az Unifol 7130 2D karbon fólia a sík felületre szánt hengerelt monomer PVC-ből készül, ezért egy irányban íves felületre dolgozható fel.

Az Unifol 7130 2D karbon fólia forró levegős pisztoly használata nélkül is feldolgozható a karosszéria vagy akár más tárgy felszínére. A vékony mégis időtálló szerkezet és a kiemelkedő mérettartósság miatt nagyszerű kisebb hajlatú idomok és kétdimenziós tárgyak fóliázásához.

Az Unifol 7130 2D karbon fólia kültéri alkalmazás esetén legalább 5 évig, beltéri alkalmazás esetén korlátlan ideig tartja meg eredeti állapotát. Kimagasló ellenálló képességű, jól bírja a fizikai behatásokat, kopást, folyamatos vízterhelést.
A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérséklet változást.

Unifol 7130 2D karbon fólia legfontosabb jellemzői

Vastagsága: 130 mikron
Tekercs hossza: 50 m
Szélessége: 152,7 cm

Ha kérdése van, vagy szeretne Unifol 7130 2D karbon fólia rendelni, hívja a

 
Unifol 7130 2D karbon fólia

vagy aUnifol 7130 2D karbon fólia
telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is importál.

Legújabb termékek

 • Contact
  AKA DIGITAL MEDIA LTD. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. If…
 • Bestlam 1600U manual cold lamination machine
  GENERAL SPECIFICATIONS •    Coating speed of…
 • Bestlam 1600 E automatic cold lamination machine
  GENERAL SPECIFICATIONS •    Automatic material thickness…
 • Bestlam 1100U manuális cold lamination machine
  GENERAL SPECIFICATIONS •    Coating speed of…
 • Bestlam 2000 E automatic cold lamination machine
  GENERAL SPECIFICATIONS •    Automatic material thickness…