fejleclogo light

Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép

Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép

A Bestlam által készített Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép állványos, masszív kivitel, amely bárhol beállítható. A robosztus kidolgozás garantálja, hogy a laminálás sok-sok munkaóra használat után is gyorsan és könnyedén elvégezhető legyen.

A laminálás arra szolgál, hogy egy nyomtatott molinót, habosított PVC táblát vagy fotót megóvjon az UV sugárzástól, szennyeződéstől és a nedvességtől. Ehhez lamináló fóliát használhat (kattintson ide lamináló fólia választékunk megtekintéséhez).

A laminálást el lehet végezni kézzel vagy laminálógéppel.

A kézi laminálás felkészültséget igénylő folyamat, amelynek során könnyedén kialakulhatnak légbuborékok a lamináló fólia alatt, ráncosodhat mind a lamináló mind a védeni kívánt felület. Arról nem is beszélve, ha nem csak egy grafikát, hanem egy egész sorozatot kell laminálni. Ezt kézzel, főként egyedül kivitelezni nagyon nehéz és időrabló.

A laminálógép alkalmazásával ez a művelet könnyedén és egyszerűen kivitelezhető. A végtermék szebb, és nem csak időt, hanem pénzt is megtakaríthat, mert így kevesebb a selejt és egy ember is el tudja végezni folyamatot.

Hogyan működik az Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép?

A széles formátumú nyomatok laminálásához az utóbbi időkben a ragasztóval bevont, tekercses kiszerelésű lamináló fóliák terjedtek el. Ezek felviteléhez nem kell a laminálást végző hengert felmelegíteni. Ha ragasztóréteg nélküli nélküli fóliát is szeretne feldolgozni, akkor olyan ún. meleg laminálógépet válasszon, amely akár 120 °C-ra felfűthető, és így megfelelő a hordozó
nélküli lamináló fólia felvitelére. (kattintson ide, ha szeretné megnézni meleg laminálógép választékunk.)

A Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép 160 cm széles médiákkal képes dolgozni. Amennyiben az Ön cégének van már széles formátumú nyomtatója, akkor érdemes legalább azzal megegyező szélességű lamináló gépet választani. Javasolt azonban figyelembe venni még szélesebb laminálógép beszerzését, hiszen így adott esetben bérmunkát is végezhet.

A laminálógép a kezelőfelület mellett pedállal is üzemeltethető, így mindkét karját szabadon használhatja a minél precízebb fólia adagolás érdekében. A laminálás sebessége szintén szabályozható.

A lamináló hengerek mindkét irányba, előre és hátra is működtethetők. Így egyszerűbbé válik a laminálás beállítása.

A balesetvédelemről fotocellás érzékelő gondoskodik, amely azonnal megállítja a berendezést helytelen használat esetén.

Az Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép gyári alkatrésze a fel és letekercselő, amely a tekercses munkáknál tesz jó szolgálatot.

Hideg laminálás alacsony hőfokkal

A hideg laminálás esetén elvitel a hengerek fűtése nélkül megy végbe. A végeredményA végeredmény általában megfelelő, de egyes lamináló fóliák a feldolgozás után nem tökéletesen áttetszőek. (Bár ezt inkább csak a képzett szemű nyomdászok veszik észre.) Ez azért van, mert szobahőmérsékleten a lamináló fólia nem elég puha, így nem képes az összes felszíni egyenetlenséget betölteni. A fűtés következtében a lamináló anyag puhábbá válik, így még tökéletesebben simul rá a nyomatra. 50-60 °C fokos hőmérséklet elegendő a kristálytiszta, buborékmentes lamináláshoz.

Az Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép legfontosabb jellemzői

- Párhuzamos felsőhenger emelés. Egyetlen kar segítségével lehet beállítani a henger magasságát.
- Elektromos működtetés. A laminálási folyamat lábpedállal indítható és a laminálás gyorsasága fokozatmentesen állítható 10 m/perc maximális sebességig.
- Stabil mechanikai szerkezet. A lánchajtás, masszív acél alkatrészek, minőségi vastag és tömör szilikon gumihenger!

Az Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép alkalmazási területei

- Digitális nagyformátumú nyomtatás nélkülözhetetlen befejező eszköze! Öntapadó PVC fólia laminálás, plakát és poszter laminálás.
- Applikációs papír felragasztása a vágóplotterrel kivágott dekorációs fóliára.
- Tábla kasírozás (az öntapadó nyomat felragasztása tábla hordozóra).

Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép általános jellemzők
• 10 mp/m laminálási sebesség
• Manuális és automata üzemmódok
• Manuális henger távolság állítás
• Papír és fólia laminálásra egyaránt használható
• CE szabvány kompatibilis
• Biztonsági végállás kapcsolók mindkét oldalon
• Választható görgetési irány a könnyebb beállításhoz, kezeléshez
• Biztonsági érzékelők

Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép műszaki jellemzők

Szilikon henger átmérő: 65 mm
Gumihenger átmérője: 76,2 mm
Méretek (mélység x szélesség x magasság): 500 x 2000 x 1250 mm
Súly: 305 kg

Szerviz és garancia

Többféle garancia konstrukció, akár 3 év futamidővel! Alap 1 év opcionális 2 vagy 3 év kiterjesztett garancia.

Az Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép szervizelését és alkatrész ellátását cégünk biztosítja a garancia idő alatt és után is.

Ha nem tudja, hogyan működik, kérjen időpontot, és telephelyünkön megmutatjuk az Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép funkcióit. Így nem szükséges katalógus alapján döntést hoznia.

Ha kérdése van, vagy szeretne Bestlam 1600U manuális hideg laminálógépt rendelni, hívja a

 
Bestlam 1600U manuális hideg laminálógép

vagy aBestlam 1600U manuális hideg laminálógép
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!