fejleclogo light

Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép

Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép

A Bestlam által gyártott Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép állványos, robusztus kidolgozású, amely bárhol beállítható. A masszív kidolgozás biztosítja, hogy a laminálás sok-sok munkaóra használat után is gyorsan és egyszerűen elvégezhető legyen.

A laminálás célja, hogy egy elkészült plakátot, grafikát vagy fényképet megoltalmazzon az erős fénytől, szennyeződéstől és a párától. Ehhez lamináló fóliát alkalmazhat (kattintson ide lamináló fólia választékunk megtekintéséhez).

A laminálást elvégezhető kézzel vagy lamináló gép segítségével.

A kézi laminálás szakértelmet igénylő folyamat, amely közben óhatatlanul létrejöhetnek légbuborékok a lamináló fólia alatt, ráncosodhat mind a védő mind a védeni kívánt fólia. Arról nem is beszélve, ha nem csak egy nyomatot, hanem egy egész sorozatot kell bevonni. Ezt kézzel, főként egyedül elvégezni borzasztó nehéz és időigényes.

A laminálógép segítségével ez a folyamat gyorsan és egyszerűen végrehajtható. A késztermék szebb, és nem csak időt, hanem pénzt is megspórolhat, mert így minimális a selejt és egy ember is el tudja végezni műveletet.

Hogyan működik az Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép?

A széles formátumú nyomatok laminálásához az utóbbi időkben a ragasztóréteggel bevont, tekercses kiszerelésű lamináló fóliák honosodtak meg. Ezek feldolgozásához nem kell a laminálást végző hengert felfűteni. Ha ragasztó nélküli nélküli fóliát is szeretne megmunkálni, akkor olyan ún. meleg laminálógépet válasszon, amelyik akár 120 °C-ra felfűthető, és így megfelelő a hordozó nélküli lamináló fólia feldolgozására. (kattintson ide, ha szeretné megnézni meleg laminálógép palettánk.)

A Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép 160 centiméter széles lamináló fóliát fogad. Ha az Ön cége rendelkezik már széles formátumú nyomtatója, akkor érdemes legalább azzal egyforma szélességű lamináló gépet választani. Javasolt azonban figyelembe venni még szélesebb laminálógép beszerzését, hiszen így adott esetben bérlaminálást is vállalhat.

A laminálógép a kezelőfelület mellett pedállal is használható, így mindkét karját szabadon használhatja a minél gördülékenyebb munkavégzés érdekében. A laminálás gyorsasága is szabályozható.

A lamináló hengerek mindkét irányba, előre és hátra is forgathatóak. Így könnyebbé válik a laminálás beállítása.

A balesetvédelemről fotocellás szenzor gondoskodik, amely azonnal megállítja a gépet helytelen használat esetén.

Az Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép gyári alkatrésze a fel és letekercselő, amely a tekercses munkáknál tesz jó szolgálatot.

Hideg laminálás alacsony hőfokkal

A hideg laminálás esetén feldolgozás a hengerek fűtése nélkül történik. Az eredmény a legtöbbször megfelelő, de egyes lamináló fóliák a feldolgozás után nem tökéletesen víztiszták. (Bár ezt általában csak a „vájt szemű” dekorátorok látják meg.) Ez azért van, mert normál hőfokon a lamináló fólia nem elég lágy, így nem képes az összes felületi egyenetlenséget kitölteni. A fűtés hatására a lamináló anyag lágyul, így még tökéletesebben simul rá a grafikára. 50-60 °C fokos hőmérséklet már megfelelő a kristálytiszta, buborékmentes lamináláshoz.

Az Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép legfontosabb jellemzői

- Automata laminálófólia hordozópapír feltekerés. A felső két tartóhenger egyike a laminálófólia tekercset tartja és adagolja, a másik a felesleges lamináló hordozót tekercseli fel. A két henger összeköttetésben van így a laminálás indításakor a hordozó feltekerése is automatikusan indul.
- Párhuzamos felsőhenger emelés. Egyetlen kar segítségével lehet beállítani a henger magasságát.
- Elektromos működtetés. A laminálási folyamat lábpedállal indítható és a laminálás gyorsasága fokozatmentesen állítható 10 m/perc maximális sebességig.
- Stabil mechanikai szerkezet. A lánchajtás, masszív acél alkatrészek, minőségi vastag és tömör szilikon gumihenger!

Az Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép alkalmazási területei

- Digitális nagyformátumú nyomtatás elengedhetetlen befejező eszköze! Öntapadó PVC fólia laminálás, plakát és poszter laminálás.
- Applikációs papír felragasztása a vágóplotterrel kivágott dekorációs fóliára.
- Tábla kasírozás (az öntapadó nyomat felragasztása tábla hordozóra).

Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép általános jellemzők

• Automata anyag vastagság meghatározás
• 10 mp/m laminálási sebesség
• Egyszerű és gyors nyomtató média beállítás
• CE szabvány kompatibilis
• Választható görgetési irány a könnyebb beállításhoz, kezeléshez
• Papír és fólia laminálásra egyaránt használható
• Automata henger távolság állítás
• Automata vagy pedál vezérlésű manuális laminálás
• Laminálási sebesség állítási lehetőség
• Szilikon hengerek
• Biztonsági végállás kapcsolók mindkét oldalon
• Biztonsági érzékelők

Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép műszaki jellemzők

Szilikon henger átmérő: 0 65 mm
Gumihenger átmérője: 76,2 mm
Vastagság állítás: Manuális/Automata
Hőmérséklet : 60-120 ° C
Méretek: 705 x 1995 x 1275 mm
Táplellátás: 230V 10% AC 50/60 Hz
Maximális teljesítményfelvétel: 0.80 KW
Súlya: 305 kg

Garanciális feltételek

Többféle garancia konstrukció, akár 3 év futamidővel! Alap 1 év opcionális 2 vagy 3 év kiterjesztett garancia.
Az Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép szervizelését és alkatrész ellátását cégünk biztosítja a garancia idő alatt és után is.
Ha nem ismeri, hogyan működik, kérjen időpontot, és telephelyünkön megmutatjuk az Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép funkcióit. Így nem szükséges termékleírás alapján döntenie.

Ha kérdése van, vagy szeretne Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógépt rendelni, hívja a

 
Bestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép

vagy aBestlam 1600 60-120 E automata meleg laminálógép
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!