fejleclogo light

Az autófóliák alkalmazása egyre elterjedtebb. A nyomtatható, reklámok felhelyezését lehetővé tevő alapanyagok mellett egyre népszerűbbek a kimondottan dekorációs (optikai tuning) célokat szolgáló fóliák. Az Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D autófólia ezt a szerepet tölti be. Érdekessége, hogy metál hatású felületén átmenetes színek találhatók, amelyek így az autót rendkívül dekoratívvá teszik.

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, ugyanis a céges teherautó olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, remek felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, ugyanis a céges tehergépkocsi mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák széleskörű alkalmazásának hála napjainkban már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes megjelenési alternatívát kínál.

Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, remek felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges teherautó mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák széleskörű alkalmazásának következtében most már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivel a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek széleskörű alkalmazásának következtében napjainkban már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes megjelenési alternatívát garantál.

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.