Amire Önnek szüksége van: 3D fólia http://akadigitalmedia.hu Thu, 29 Dec 2020 15:31:55 +0000 Joomla! - Open Source Content Management hu-hu Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes színátmenetes 3D autófólia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2343-unicast-9600-ketretegu-ontott-fenyes-szinatmenetes-3d-autofolia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2343-unicast-9600-ketretegu-ontott-fenyes-szinatmenetes-3d-autofolia Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D autófólia
Az autófóliák alkalmazása egyre elterjedtebb. A nyomtatható, reklámok felhelyezését lehetővé tevő alapanyagok mellett egyre népszerűbbek a kimondottan dekorációs (optikai tuning)…

Az Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D fólia optimális színes karosszériák bevonására, vagy ha korábban valamilyen más díszítés került alkalmazásra. A fekete háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez kiválóan igazodik.

Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fóliára használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Unicast 9600 kétrétegű öntött fényes 3D fólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült.

Az Unicast 9600 öntött fényes 3D fólia ennek köszönhetően mentes a memória hatástól, felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját, nem megy össze, megtartja méretét akármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Megfelelő feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérsékletváltozást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Unicast 9600 öntött fényes 3D autófólia

vagy aUnicast 9600 öntött fényes 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.

]]>
admin@akadigitalmedia.hu (Ibrahim) Autódekor fólia Fri, 31 Jul 2020 07:05:07 +0000
Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2237-arlon-3220-atlatszo-ontott-fenyes-laminalo-3d-autofolia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2237-arlon-3220-atlatszo-ontott-fenyes-laminalo-3d-autofolia Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia
Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, ugyanis a céges teherautó olcsó és hatékony reklámhordozó,…

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia az Arlon 6000 RP és XRP öntött fényes fehér 3D autófólia ideális lamináló fóliája.

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia átlátszó fényes lamináló fólia használata kb. 2 évvel meghosszabbítja az alatta lévő autódekor fóliára készült grafikák színét és kontrasztját.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években szokásba jött elterjedt, elsősorban az gépjárművek karosszériáján és belső felületein. Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.
Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fólia használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Mivel az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nem hengereléssel, hanem öntéssel készült, ezért megfelel ezeknek a feltételeknek. Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia ennek köszönhetően mentes a memóriahatástól, felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját akármilyen felületen, nem megy össze.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Megfelelő feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia élettartama

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia kültéri alkalmazás esetén legalább 5-7 évig, beltéri alkalmazás esetén korlátlan ideig tartja meg eredeti állapotát. Kimagasló ellenálló képességű, jól bírja a fizikai behatásokat, kopást, folyamatos vízterhelést.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérséklet változást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia

vagy aArlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.

]]>
admin@akadigitalmedia.hu (Ibrahim) Autódekor fólia Thu, 19 Feb 2021 10:11:26 +0000
Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2236-arlon-6000-xrp-ontott-fenyes-feher-3d-autofolia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2236-arlon-6000-xrp-ontott-fenyes-feher-3d-autofolia Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia
Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó,…

Légcsatornás, újrapozícionálható, szürke hátterű kivitel!

Az autófóliák feldolgozásánál a fólia alatt óhatatlanul buborékok keletkeznek, amelyet gondos munkával - a hólyagot tűvel kiszúrva, lesimítva - lehet eltávolítani. A légcsatornás fóliánál erre nincs szükség, mert a levegő a 3D autófóliában lévő légcsatornákon keresztül könnyedén eltávozik. Ez gyors, hatékony, buborékmentes, tökéletes munkát biztosít akkor is, ha a fóliát egy ember rakja fel.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia újrapozícionálható. Ez azt jelenti, hogy miután levette a hordozót a fóliáról, és elkezdi feltenni, ha az nem megfelelő helyen van, fel tudja szedni, amíg nyomás nem éri azt. Így a fólia hibás felhelyezés esetén újrapozícionálható.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia optimális színes karosszéria bevonására, vagy ha korábban valamilyen más mintázat került alkalmazásra. A szürke háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.
A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia a jármű vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.
Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fólia használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült. Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia ennek köszönhetően felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját bármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. IdeálisIdeális feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia élettartama

Az Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia kültéri alkalmazás esetén legalább 5-7 évig, beltéri alkalmazás esetén korlátlan ideig tartja meg eredeti állapotát. Kimagasló ellenálló képességű, jól bírja a fizikai behatásokat, kopást, folyamatos vízterhelést.
A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérséklet változást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Arlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia

vagy aArlon 6000 XRP öntött fényes fehér 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.

]]>
admin@akadigitalmedia.hu (Ibrahim) Autódekor fólia Thu, 19 Feb 2021 10:04:14 +0000
Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2235-arlon-6000-rp-ontott-fenyes-feher-3d-autofolia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2235-arlon-6000-rp-ontott-fenyes-feher-3d-autofolia Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia
Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, ugyanis a céges tehergépkocsi mindig rendelkezésre álló reklámhordozó,…

Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia optimális színes karosszéria bevonására, vagy ha korábban valamilyen más mintázat került alkalmazásra. A szürke háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az gépkocsik karosszériáján és belső felületein. Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.

Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fóliára használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült. Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia ennek köszönhetően felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja méretét bármilyen felületen, mentes a memória hatástól.

Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia újrapozícionálható. Ez azt jelenti, hogy miután levette a hordozót a fóliáról, és elkezdi feltenni, ha az nem megfelelő helyen van, fel tudja szedni, amíg nyomás nem éri azt. Így a fólia hibás felhelyezés esetén újrapozícionálható.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Ideális feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia élettartama

Az Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia kültéri alkalmazás esetén legalább 5-7, beltéri alkalmazás esetén korlátlan ideig tartja meg eredeti állapotát. Kimagasló ellenálló képességű, jól bírja a fizikai behatásokat, kopást, folyamatos vízterhelést.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérséklet változást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Arlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia

vagy aArlon 6000 RP öntött fényes fehér 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is importál.

]]>
admin@akadigitalmedia.hu (Ibrahim) Autódekor fólia Thu, 19 Feb 2021 09:47:51 +0000
Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2234-unifol-9532-atlatszo-ontott-fenyes-laminalo-3d-autofolia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2234-unifol-9532-atlatszo-ontott-fenyes-laminalo-3d-autofolia Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia
Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges teherautó mindig rendelkezésre álló reklámhordozó,…

Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes 3D lamináló fólia9520 öntött fényes fehér 3D autófólia ideális lamináló fóliája.

Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia használata kb. 2 évvel meghosszabbítja az alatta lévő autódekor fóliára készült grafikák színét és kontrasztját.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években szokásba jött elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.

Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fóliára használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült. Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia ennek köszönhetően felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtarja alakját. Mentes a memória hatástól, nem megy össze, megtarja méretét akármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Ideális feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít. A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérséklet változást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia

vagy aUnifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatokat is forgalomba hoz.

]]>
admin@akadigitalmedia.hu (Ibrahim) Autódekor fólia Thu, 19 Feb 2021 09:12:47 +0000
Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2233-unifol-9520-ontott-fenyes-feher-3d-autofolia http://akadigitalmedia.hu/dekorfolia-plotterfolia/autodekor-folia/item/2233-unifol-9520-ontott-fenyes-feher-3d-autofolia Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia
Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivel a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó,…

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D fólia optimális színes karosszériák bevonására, vagy ha korábban valamilyen más díszítés került alkalmazásra. A szürke háttér meggátolja, hogy a korábbi minta vagy szín átlátszódjon az új nyomaton.

A 3D autófóliázás vagy autócsomagolás az elmúlt években jelentősen elterjedt, elsősorban az kocsik karosszériáján és belső felületein. Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia a kocsi vagy akármilyen más tárgy felületéhez igazodik.

Több irányban íves, vagyis 3D felületre olyan fóliára használható, amely jól nyújtható, és nincs memória effektusa, vagyis nem zsugorodik. Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D fólia ezért nem hengereléssel, hanem öntéssel készült. Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D fólia ennek köszönhetően mentes a memória hatástól, felnyújtható melegítéssel, egyszerűen formálható és lehűlés után tökéletesen megtartja alakját, nem megy össze, megtartja méretét akármilyen felületen.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Megfelelő feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérsékletváltozást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia rendelni, hívja a

 
Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia

vagy aUnifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.

]]>
admin@akadigitalmedia.hu (Ibrahim) Autódekor fólia Wed, 18 Feb 2021 16:24:00 +0000