fejleclogo light

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, ugyanis a céges teherautó olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Arlon 3220 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, remek felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges teherautó mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák széleskörű alkalmazásának következtében most már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges tehergépkocsi mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes megjelenési alternatívát garantál.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

UNIFOL 3983 átlátszó matt öntapadós lamináló fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3983 átlátszó matt öntapadós fólia használható speciális nyomatok készítésére, ahol az a cél, hogy a hordozó ne fehér legyen, hanem víztiszta, áttetsző.

Emellett azonban használható laminálás céljára is, más felületek, nyomtatható fóliák borítására, ha az a cél, hogy az alatta levő nyomat még tartósabb, az időjárásnak, kopásnak még inkább ellenálló legyen.

UNIFOL 3982 átlátszó fényes öntapadós lamináló fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3982 átlátszó fényes öntapadós fólia használható speciális nyomatok készítésére, ahol az a cél, hogy a hordozó ne fehér legyen, hanem víztiszta, áttetsző.

Emellett azonban használható laminálás céljára is, más felületek, nyomtatható fóliák borítására, ha az a cél, hogy az alatta levő nyomat még tartósabb, az időjárásnak, kopásnak még inkább ellenálló legyen.

A padlógrafikák gomba módra szaporodnak a plázák, szórakozóhelyek és üzletek padlózatán. A hirdető cég számára a padlógrafika jó eszköz arra, hogy észrevegyék ajánlatát. A grafikát gyártó digitális nyomda számára a kiváló ár/érték arányú alapanyag egyre fontosabb, hiszen ez biztosítja, hogy a vevő visszatérjen, és a nyomdától rendelje meg további munkáit is.

A padlógrafika évről évre egyre népszerűbb a boltokban, bevásárló központokban, szórakozó helyeken. Mivel az arra haladók garantáltan felfigyelnek rá, ezért hatásos reklámfelület. Ha az Ön nyomdája padlógrafikához keres lamináló fóliát, és kiemelten fontos a strapabíróság és a kiváló ár/érték arány, a Canuny 280 mikronos PVC fóliáját ajánljuk Önnek.

A padlógrafika az elmúlt években a különböző boltok, plázák, szórakozóhelyek népszerű reklámeszközévé vált. A hirdető számára a padlógrafika garancia arra, hogy felfigyeljenek ajánlatára. A grafikát gyártó digitális nyomda számára azonban a kiváló ár/érték arányú alapanyag jelenti a garanciát arra, hogy a megrendelő a jövőben visszatérő vevőjévé váljon, illetve ajánlja szolgáltatását ismeretségi körében.

Az Unifol 9202 lamináló fólia kétféle módon használható padlógrafika készítéséhez: