fejleclogo light

Aka Digital Média ponyva nagykereskedelem

Aka Digital Média ponyva nagykereskedelem Aka Digital Média ponyva nagykereskedelem

Az Aka Digital Média Kft ponyva nagykereskedés 2008-ban kezdte meg tevékenységét Magyarországon.

Sikerünk kulcsa, hogy szakembereink magas színvonalú szakmai hozzáértéssel rendelkeznek a különféle ponyva anyagok tekintetében.

Folyamatos készletet tartunk a legjobb minőségű nyomtatható és színes ponyva alapanyagokból, amelyek között biztosan talál az Ön követelményeinek megfelelőt!

Ponyva árukínálatunkat több éves fejlesztés és kutatás alapján állítottuk össze, és piacvezető árakat kínálunk ponyva anyagok esetén is. A nálunk vásárolt ponyva termékeket, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarország akármelyik városába kiszállítjuk vagy postázzuk.

Tapasztalhatja, hogy az Aka Digital Media ponyva nagykereskedés mindig tartja a megadott határidőket, ezzel is elősegítve az akadálytalan együttműködést. Az Ön megelégedettsége a legfontosabb nekünk, így próbálunk a legsegítőkészebb szolgáltatással kedvében járni minden ügyfelünknek.

A cégünknél forgalmazott ponyva anyagok között Ön is megtalálja a saját és vevői szükségleteinek leginkább megfelelőt. Több száz elégedett partnerünkkel működünk együtt zökkenőmentesen.

Annak érdekében, hogy az Ön megrendeléseit azonnal ki tudjuk elégíteni, jelentős raktárkészletet tartunk a következő termékekből:

Mabbiflex PVC ponyva anyag
Mabbiflex átlátszó vagy víztiszta ponyva anyag
sátorponyva
laminált ponyva anyag
blockout vagy fényzáró ponyva
hajóponyva anyag

A cégünknél megvásárolhatók a ponyva gyártáshoz szükséges alapkellékek is, így például ponyva ringlik és hevederek, ponyvák toldására kifejlesztett ragasztószalagok.

Budapesti vevőinknek továbbra is minden megrendelést kiszállítunk, a vidéki ügyfeleinket pedig futárszolgálattal érjük el.

Ha kérdése van, vagy szeretne ponyva anyagot rendelni, hívja a

 
ponyva anyag

vagy aponyva anyag
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!