fejleclogo light

Prémium lencsés LED modul 12V

Prémium lencsés LED modul 12V Prémium lencsés LED modul 12V

A cégünk által forgalmazott prémium lencsés LED modul ideális fényforrás minden olyan ledes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű, vagy világító reklámtábla PROFI háttérvilágításához, ahol a kis mélység miatt egy hagyományos LED modul túl szűk, területet világítana csak be, és ezért a felület megvilágítása egyenetlen lenne.

Így kevesebb munkával, kevesebb LED modul felhasználásával, kisebb költséggel, kevesebb hibával készíthető vagy újítható fel bármilyen reklámtábla, fényreklám tábla, világító betű vagy fényreklám. Nagyobb fényerőt, élénkebb színeket érhet el, amely hosszabb távon több vásárlót jelent a bolt részére.

A prémium lencsés LED modul új generációs SMD 5730 LED-ekkel készül, amely nagy fényerőt és széles sugárzási szöget kínál kiváló eredménnyel.

Ezeken a LED modulokon speciális lencse van, amely szétszórja a LED modulok fényét 160 fokos szögben. Így kevesebb LED modul is elég pl. egy világító betű vagy ledes reklámtábla teljes kivilágítására.

A prémium lencsés LED modul alkalmas kültéri használatra is, porálló, cseppálló kivitelű.  A speciálisan tervezett lencsék védnek a karcolásoktól és ütődésektől. A modul IP65 minősítése garantálja a vízszigetelést és a környezeti hatásoknak való ellenállást.

A prémium lencsés LED modul környezetbarát alapanyagból készül, RoHS minősítésű.

A LED modul remek megoldás meglévő fényreklám táblafelújítására, amelyben előtte hagyományos izzó vagy fénycső biztosította a fényt. A LED modul a fénycsőhöz vagy hagyományos izzókhoz képest akár 10-25-ször hosszabb folyamatos működést tesz lehetővé, így évekig nincs szükség a reklámtábla világítás cseréjére, karbantartására.

A mindössze 80 mm hosszú, 17 mm széles és 9 mm vastag LED modul rendkívül helytakarékos, egy keskeny világító betű belsejében is egyszerűen elhelyezhető. A prémium lencsés LED modulok kis mérete és kis fogyasztása (1,2 Watt) ellenére 120 lumen fényerőt ad le, ami a fényreklám tábla vagy világító betű nagy fényerejét és kis fogyasztását garantálja.

A LED modulok működtetéséhez LED tápegység szükséges, amelyről itt talál bővebb információt.

A prémium lencsés LED modul legfontosabb jellemzői:

Szórásszög: 160 fok
Méretek (hossz x szélesség x magasság): 80 mm x 17 mm x 9 mm
Fogyasztás: 1,2 W
Leadott fényáram: 120 lumen
Minősítések: CE, RoHS, IP65 vízszigetelés védelem
Működési feszültség: 12 Volt
Tartozékok: Kétoldalas ragasztószalag és csavar lyukak a könnyű felszereléshez.
Működési tartomány: -40 + 65 C fok közötti
Szín: hideg fehér

vagy a Prémium lencsés LED modul 12V
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!