fejleclogo light

LED modulok, LED tápegység, LED meghajtó

LED reklámtábla világítás LED reklámtábla világítás

LED tápegység (LED meghajtó)

	LED tápegység (LED meghajtó)

LED tápegység 12V-os LED moduljaink működtetéséhez. A LED tápegység víz és porállási szintje IP67-es, azaz külső téren, sőt akár víz alatt is használható. 

Fontos tudnivaló!

A 12 voltos LED modulok egyenáramú tápellátást igényelnek. Ezért a meglévő halogénvilágítás transzformátora nem alkalmas erre a célra, hiszen az 12 volt váltóáramot állít elő, amit még egyenirányítani kell. Ilyen transzformátorral a LED modul szerencsés esetben nem működik rosszabb esetben tönkreteszi azt.

A LED tápegység 60, 100, 150 és 200 wattos kivitelben kapható. A terhelhetőséget úgy érdemes megválasztani, hogy a rákötött LED modulok összes teljesítménye ne haladja meg a tápegység maximális teljesítményének 80%-át.

A LED tápegység kimondottan LED modulok működtetésére készült, sajátosságaikat figyelembe véve olyan tápellátást nyújt, amely leginkább biztosítja azok hosszú élettartamát.

A LED tápegység beépített túlfeszültség védelme megvédi a modulokat a hálózatból érkező áramlökésektől.

A beépített rövidzár védelem megóvja a modulokat a tönkremenéstől akkor, ha az azokhoz vezető kábelekben rövidzár keletkezne.

A LED meghajtó a hűtőbordás fémháza folyamatos üzem esetén is biztosítja a megfelelő hőleadást.

Egyes reklámtáblák kapcsolója csak a LED modult kapcsolja le, a LED adapter azonban folyamatosan áram alatt van, akkor is ha a LED nem világít. Ezért olyan kiváló hatásfokú LED tápegységre van szüksége, mely használaton kívül is minimális áramfogyasztású. Az általunk forgalmazott LED tápegységek ilyen jó hatásfokúak, még az igen nagy teljesítményű 200 wattnyi LED üzemeltetésére képes tápegység is csak 1-2 wattot fogyaszt terheletlen állapotban.

A LED tápegységek legfőbb jellemzői 

Fémházas váz hűtőbordákkal
IP67 minősítés
Vízálló és porálló
1 év garancia
5V-12V kimenő feszültség
Terhelhetőség: 60, 100, 150, 200 W

 

Prémium lencsés LED modul 12V

	Prémium lencsés LED modul 12V

A cégünk által forgalmazott prémium lencsés LED modul ideális fényforrás minden olyan ledes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű, vagy világító reklámtábla PROFI háttérvilágításához, ahol a kis mélység miatt egy hagyományos LED modul túl szűk, területet világítana csak be, és ezért a felület megvilágítása egyenetlen lenne.

Így kevesebb munkával, kevesebb LED modul felhasználásával, kisebb költséggel, kevesebb hibával készíthető vagy újítható fel bármilyen reklámtábla, fényreklám tábla, világító betű vagy fényreklám. Nagyobb fényerőt, élénkebb színeket érhet el, amely hosszabb távon több vásárlót jelent a bolt részére.

A prémium lencsés LED modul új generációs SMD 5730 LED-ekkel készül, amely nagy fényerőt és széles sugárzási szöget kínál kiváló eredménnyel.

Ezeken a LED modulokon speciális lencse van, amely szétszórja a LED modulok fényét 160 fokos szögben. Így kevesebb LED modul is elég pl. egy világító betű vagy ledes reklámtábla teljes kivilágítására.

A prémium lencsés LED modul alkalmas kültéri használatra is, porálló, cseppálló kivitelű.  A speciálisan tervezett lencsék védnek a karcolásoktól és ütődésektől. A modul IP65 minősítése garantálja a vízszigetelést és a környezeti hatásoknak való ellenállást.

A prémium lencsés LED modul környezetbarát alapanyagból készül, RoHS minősítésű.

A LED modul remek megoldás meglévő fényreklám táblafelújítására, amelyben előtte hagyományos izzó vagy fénycső biztosította a fényt. A LED modul a fénycsőhöz vagy hagyományos izzókhoz képest akár 10-25-ször hosszabb folyamatos működést tesz lehetővé, így évekig nincs szükség a reklámtábla világítás cseréjére, karbantartására.

A mindössze 80 mm hosszú, 17 mm széles és 9 mm vastag LED modul rendkívül helytakarékos, egy keskeny világító betű belsejében is egyszerűen elhelyezhető. A prémium lencsés LED modulok kis mérete és kis fogyasztása (1,2 Watt) ellenére 120 lumen fényerőt ad le, ami a fényreklám tábla vagy világító betű nagy fényerejét és kis fogyasztását garantálja.

A prémium lencsés LED modul legfontosabb jellemzői:

Szórásszög: 160 fok
Méretek (hossz x szélesség x magasság): 80 mm x 17 mm x 9 mm
Fogyasztás: 1,2 W
Leadott fényáram: 120 lumen
Minősítések: CE, RoHS, IP65 vízszigetelés védelem
Működési feszültség: 12 Volt
Tartozékok: Kétoldalas ragasztószalag és csavar lyukak a könnyű felszereléshez.
Működési tartomány: -40 + 65 C fok közötti
Szín: hideg fehér

ECO opál lencsés LED modul 12V

	ECO opál lencsés LED modul 12V

Gazdaságos LED modul, amely optimális megoldás minden ledes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű, fényreklám vagy világító reklámtábla PROFI háttérvilágításához

Az opál kialakítású lencsék lágyabb fényt biztosítanak, így ideális megoldás kisebb fényszórású felületek háttérvilágítására.

A modulban annyi feszültség szabályzó (2 vagy 3) ahány LED izzó található benne. Így ha a modulban egy LED fényforrás kiég, a másik, illetve a másik kettő biztonságosan tovább üzemel.

A cégünk által forgalmazott ECO opál lencsés LED modul ideális olyan reklámtáblák, világító betűk megvilágítására, ahol a kis mélység miatt egy hagyományos LED modul túl szűk, területet világítana csak be, és ezért a felület megvilágítása egyenetlen lenne.

Így kevesebb munkával, kevesebb LED modul felhasználásával, kisebb költséggel, kevesebb hibával készíthető el vagy újítható fel bármilyen reklámtábla, fényreklám tábla, világító betű vagy fényreklám. Nagyobb fényerőt, élénkebb színeket érhet el, amely hosszabb távon több vásárlót jelent a bolt részére.

Az ECO opál lencsés LED modul jól alkalmazható kültéri használatra is, porálló, cseppálló kivitelű.  A speciálisan tervezett lencsék védnek a karcolásoktól és ütődésektől.

A lencsékre 3 év garanciát vállalunk!

Az ECO opál lencsés LED modul környezetbarát alapanyagból készül, RoHS minősítésű.

Az ECO opál lencsés LED modul nagyszerű megoldás meglévő fényreklám táblafelújítására, amelyben előtte hagyományos izzó vagy fénycső biztosította a fényt. Az ECO LED modul a fénycsövekhez vagy normál izzókhoz képest akár 10-25-ször hosszabb folyamatos működést tesz lehetővé, így évekig nincs szükség a reklámtábla világítás cseréjére, karbantartására.

Az ECO opál lencsés LED modul kis mérete és kis fogyasztása (0,7 Watt) ellenére 70 lumen fényerőt ad le, ami a fényreklám tábla vagy világító betű nagy fényét és kis energia felvételét biztosítja.

Az ECO opál lencsés LED modul legfontosabb jellemzői:

Szórásszög: 140 fok
Méretek (hossz x szélesség x magasság):
3-as modul: 74mm x 15mm x 8,5mm
2-es modul: 50mm x 15mm x 8,5mm
Fogyasztás: 0,7 W
Leadott fényáram: 70 lumen
Minősítések: CE, RoHS
Működési feszültség: 12 Volt
A lencsékre 3 év garanciát vállalunk!

 

Prizmás POWER LED modul 12V

	Prizmás POWER LED modul 12V

A prizmás POWER LED modul ideális fényforrás nagyobb mélységű világító betűk, mélyebb dobozok bevilágítására, ahol kisebb világítási szögre van szükség. 

A prizmás POWER LED modul alkalmas kültéri használatra is, porálló, cseppálló kivitelű.

A LED modul óriási előnye a korábbi fényforrásokhoz képest, hogy élettartama többszöröse azoknak, így évekig nincs szükség a világítás cseréjére, karbantartására.

A mindössze 40 mm hosszú, 23 mm széles és lencsével együtt 18 mm vastag LED modul kis helyen is elfér, így ideális akár egy keskeny világító betű belsejében való elhelyezésre is. A kis méret és kis fogyasztás (1,3 Watt) ellenére nagy fényerőt ad le, ami a fényreklám tábla vagy világító betű kiváló láthatóságát biztosítja.

LED modul működtetéséhez LED tápegység szükséges, amelyről itt talál bővebb információt.

Prizmás POWER LED modul legfontosabb jellemzői:

Szórásszög: 14 fok
Méretek (hossz x szélesség x magasság): 40 mm x 23 mm x 18 mm (lencsével együtt)
Fogyasztás: 1,32 W

Színes foglalatú színes LED modul 12V

	Színes foglalatú színes LED modul 12V

Az Aka Digital Media által forgalmazott színes LED modul ideális fényforrás ledes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű vagy világító reklámtábla megvilágításához.

Világító betűk kialakításánál nagy segítség, hogy a LED modul műanyag házának színe megegyezik a sugárzott fény színével. Így például egy világító betű kialakításánál a LED modul bekapcsolása nélkül is gyorsan kiválaszthatja a felhasználni kívánt színt.

Az Aka Digital Media által forgalmazott színes LED modul alkalmas kültéri használatra is, porálló, cseppálló kivitelű.

A LED modul ideális meglévő fényreklám tábla felújítására, korábban hagyományos izzóval vagy fénycsővel kialakított világítás gazdaságosabbra cserélésére.

A LED modul óriási előnye a korábbi fényforrásokhoz képest, hogy élettartama többszöröse azoknak, így nincs szükség a világítás cseréjére, karbantartására.

A mindössze 73 mm hosszú, 12 mm széles és 6 mm vastag LED modul kis helyen is elfér, így ideális akár egy keskeny világító betű belsejében való elhelyezésre is. A kis méret és kis fogyasztás (0,6 Watt) ellenére 63 lumen fényerőt ad le, ami a fényreklám tábla vagy világító betű kiváló láthatóságát biztosítja.

A LED modul környezetbarát alapanyagból készül, RoHS minősítésű.

A LED modul legfontosabb jellemzői:

Rendelhető színek: piros, sárga, kék, zöld, fehér (meleg fehér fénnyel)
Szórásszög: 140 fok
Méretek (hossz x szélesség x magasság): 73 mm x 12 mm x 6 mm
Fogyasztás: 0,60 w
Leadott fényáram: 63 lumen
Minősítések: CE, RoHS
Működési feszültség: 12 Volt

Ha kérdése van, vagy szeretne LED modult, tápegységet rendelni, hívja a

Színes foglalatú színes LED modul 12V

vagy a Színes foglalatú színes LED modul 12V
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!