fejleclogo light

ECO opál lencsés LED modul 12V

ECO opál lencsés LED modul 12V ECO opál lencsés LED modul 12V

Gazdaságos LED modul, amely optimális megoldás minden ledes reklámtábla, fényreklám tábla, LED reklámtáblák, világító betű, fényreklám vagy világító reklámtábla PROFI háttérvilágításához

Az opál kialakítású lencsék lágyabb fényt biztosítanak, így ideális megoldás kisebb fényszórású felületek háttérvilágítására.

A modulban annyi feszültség szabályzó (2 vagy 3) ahány LED izzó található benne. Így ha a modulban egy LED fényforrás kiég, a másik, illetve a másik kettő biztonságosan tovább üzemel.

A cégünk által forgalmazott ECO opál lencsés LED modul ideális olyan reklámtáblák, világító betűk megvilágítására, ahol a kis mélység miatt egy hagyományos LED modul túl szűk, területet világítana csak be, és ezért a felület megvilágítása egyenetlen lenne.

Így kevesebb munkával, kevesebb LED modul felhasználásával, kisebb költséggel, kevesebb hibával készíthető el vagy újítható fel bármilyen reklámtábla, fényreklám tábla, világító betű vagy fényreklám. Nagyobb fényerőt, élénkebb színeket érhet el, amely hosszabb távon több vásárlót jelent a bolt részére.

Az ECO opál lencsés LED modul jól alkalmazható kültéri használatra is, porálló, cseppálló kivitelű.  A speciálisan tervezett lencsék védnek a karcolásoktól és ütődésektől.

A lencsékre 3 év garanciát vállalunk!

Az ECO opál lencsés LED modul környezetbarát alapanyagból készül, RoHS minősítésű.

Az ECO opál lencsés LED modul nagyszerű megoldás meglévő fényreklám táblafelújítására, amelyben előtte hagyományos izzó vagy fénycső biztosította a fényt. Az ECO LED modul a fénycsövekhez vagy normál izzókhoz képest akár 10-25-ször hosszabb folyamatos működést tesz lehetővé, így évekig nincs szükség a reklámtábla világítás cseréjére, karbantartására.

Az ECO opál lencsés LED modul kis mérete és kis fogyasztása (0,7 Watt) ellenére 70 lumen fényerőt ad le, ami a fényreklám tábla vagy világító betű nagy fényét és kis energia felvételét biztosítja.

A LED modul működtetéséhez LED tápegység szükséges, amelyről ide kattintva olvashat bővebben.

Az ECO opál lencsés LED modul legfontosabb jellemzői:

Szórásszög: 140 fok
Méretek (hossz x szélesség x magasság):
3-as modul: 74mm x 15mm x 8,5mm
2-es modul: 50mm x 15mm x 8,5mm
Fogyasztás: 0,7 W
Leadott fényáram: 70 lumen
Minősítések: CE, RoHS
Működési feszültség: 12 Volt
A lencsékre 3 év garanciát vállalunk!

Ha kérdése van, vagy szeretne színes LED modult rendelni, hívja a

ECO opál lencsés LED modul 12V

vagy a ECO opál lencsés LED modul 12V
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!