fejleclogo light

80 cm széles prémium roll up állvány, roll up szerkezet

80 cm széles prémium roll up állvány, roll up szerkezet 80 cm széles prémium roll up állvány, roll up szerkezet

Krómozott szélű, esztétikus ívelésű roll up szerkezet.

Roll up méretek (szélesség x magasság): 80x200 cm

A grafika látható mérete: 80 x 200 + alul 5 cm.

Az Aka Digital Media csak a prémium roll up állványt és a hozzá való táskát forgalmazza, a reklámfelület (ponyva, molinó, film) külön kivitelezést igényel.

A roll up filmet tartó összeállított hátsó rúd magassága fix 200 cm, nem állítható alacsonyabb méretre!

A roll up szerkezethez vászon táska is jár!

A roll up szerkezet a felcsévélő hengerrel együtt alumínium, nem műanyag kivitel! Tartós, hosszabb távon is használható, nem törik, nem öregszik el.

A prémium minőségű roll up állvány csak 80 cm szélességben kapható. Ha nagyobb felületet szeretne, használhat több darabot egymás mellé állítva. Háttérfalként is alkalmazható például kiállítási területeken.

A roll up állvány egyre népszerűbb belső térben alkalmazott reklámeszköz, amellyel szakvásárokon, szemináriumokon, kiállításokon könnyen felkeltheti közönsége figyelmét, ismertetheti cégét, termékeit.

Ez a reklámeszköz elnevezését az angol „roll up” kifejezésről kapta, amelynek jelentése: feltekerni. A roll up állvány lényege ez: ha nincs kiállítva, a reklámhordozó molinó visszacsévélődik a talpazatban egy rugós hengerre.

Ez a megoldás biztosítja, hogy használaton kívül ne sérüljön meg a molinó, könnyen, kényelmesen magával vihesse bárhová. Kinyitása, összezárása néhány perces művelet.

Cégünknél beszerezheti a roll up állványba szánt molinó anyagot is. A megfelelő alapanyag kiválasztásában örömmel segítünk, széles kínálatunk biztosítja, hogy bármilyen nyomtatási eljáráshoz, a környezeti és vevői igényekhez egyaránt illeszkedő optimálist megoldást találjon a legkedvezőbb ár/érték arányban.

Ha kérdése van, vagy szeretne 80 cm széles prémium roll up állványt rendelni, hívja a

80 cm széles prémium minőségű roll up állvány

vagy a 80 cm széles prémium minőségű roll up állvány
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!