fejleclogo light

UNIFOL 3700 színes öntapadós plotterfólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 7130 2D karbon fólia nagyon dekoratív, látványban és tapintásra is igazi karbon hatású polimerikus PVC fólia (monomer fólia).

Az Unifol 7130 2D karbon fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé. Nem csak autókon alkalmazható, felhasználásának csak a képzelet szab határt (pl.: laptop, aktatáska, mikrohullámú sütő, stb).

Az Unifol 7130 2D karbon fólia segítségével hatásos megjelenés érhető el, használatával az autó egyedivé tehető.

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges teherautó mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák széleskörű alkalmazásának következtében most már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes reklámozási alternatívát nyújt.

Az Unifol 9532 átlátszó öntött fényes lamináló 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez logikus is, mivel a céges tehergépkocsi olcsó és hatékony reklámhordozó, amely a digitális nyomdai módszerek széleskörű alkalmazásának következtében napjainkban már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes megjelenési alternatívát garantál.

Az Unifol 9520 öntött fényes fehér 3D autófólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges tehergépkocsi mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes megjelenési alternatívát garantál.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges gépjármű mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák széleskörű alkalmazásának hála most már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes megjelenési alternatívát nyújt.

Az Unifol 7668 fehér fényes 2D autódekor fólia nagyméretű nyomatokhoz készült, nagyszerű felbontó- és megjelenítő képességű.

Az autófóliák felhasználása az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, ugyanis a céges tehergépkocsi mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák széleskörű alkalmazásának hála napjainkban már kisebb forgalmú társaságok részére is eredményes megjelenési alternatívát kínál.

UNIFOL 3988G szürke hátú fehér fényes nyomtatható öntapadós fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3988G szürke hátú fényes nyomtatható fólia ideális olyan felületekre, amelyeken korábbról valamilyen grafika, díszítés, mintázat, stb. maradt. A szürke háttér megakadályozza, hogy a korábbi minta átüssön az új grafikán.

UNIFOL 3989G szürke hátú fehér matt nyomtatható öntapadós fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3989G fehér hátú matt nyomtatható fólia ideális olyan felületekre,amelyeken korábban valamilyen más grafika, díszítés, mintázat, stb. volt, és ezért arra normál fehér fólia nem használható. A szürhe hátsó réteg megakadályozza a régi minták átütését a fólián.

UNIFOL 3983 átlátszó matt öntapadós lamináló fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3983 átlátszó matt öntapadós fólia használható speciális nyomatok készítésére, ahol az a cél, hogy a hordozó ne fehér legyen, hanem víztiszta, áttetsző.

Emellett azonban használható laminálás céljára is, más felületek, nyomtatható fóliák borítására, ha az a cél, hogy az alatta levő nyomat még tartósabb, az időjárásnak, kopásnak még inkább ellenálló legyen.

ElsőElőző12KövetkezőUtolsó
1. oldal / 2