fejleclogo light

UNIFOL 3982 átlátszó fényes öntapadós lamináló fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3982 átlátszó fényes öntapadós fólia használható speciális nyomatok készítésére, ahol az a cél, hogy a hordozó ne fehér legyen, hanem víztiszta, áttetsző.

Emellett azonban használható laminálás céljára is, más felületek, nyomtatható fóliák borítására, ha az a cél, hogy az alatta levő nyomat még tartósabb, az időjárásnak, kopásnak még inkább ellenálló legyen.

UNIFOL 3981 fehér matt nyomtatható öntapadós fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3981 fehér hátú matt nyomtatható fólia ideális olyan felületekre, amelyeken egyszínűek, vagy amelyeken nem volt korábban valamilyen más grafika, díszítés, mintázat, stb. Amennyiben olyan felületen akarja használni, amelyen korábban valamilyen más minta volt, akkor használja a 3988 vagy 3999 szürke hátú nyomtatható fóliát.

A padlógrafika az elmúlt években a különböző boltok, plázák, szórakozóhelyek népszerű reklámeszközévé vált. A hirdető számára a padlógrafika garancia arra, hogy felfigyeljenek ajánlatára. A grafikát gyártó digitális nyomda számára azonban a kiváló ár/érték arányú alapanyag jelenti a garanciát arra, hogy a megrendelő a jövőben visszatérő vevőjévé váljon, illetve ajánlja szolgáltatását ismeretségi körében.

Az Unifol 9202 lamináló fólia kétféle módon használható padlógrafika készítéséhez:

UNIFOL 5994 öntapadós tükörfólia ablakra minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az 5994 öntapadós tükörfólia ezüst és arany színekben kapható

UNIFOL 7800 öntapadós átlátszó matt dekor üvegfólia minimális élettartalma

Kültéren: 7 év

Beltéren: ∞

UNIFOL 3700 színes öntapadós dekor fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

UNIFOL 3980 fehér fényes nyomtatható öntapadós fólia minimális élettartalma

Kültéren: 3 év

Beltéren: ∞

Az Unifol 3980 fehér hátú fényes nyomtatható fólia ideális olyan felületekre, amelyeken nincs korábbról valamilyen grafika, díszítés, mintázat, stb. Amennyiben olyan felületen akarja használni, ahol volt már más minta, akkor ajánljuk a 3988 vagy 3999 szürke hátú nyomtatható fóliát.

ElsőElőző12KövetkezőUtolsó
2. oldal / 2