fejleclogo light

Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia

Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia

Az autófóliák használata az utóbbi években egyre elterjedtebbé válik. Ez logikus is, mivelhogy a céges tehergépkocsi mindig rendelkezésre álló reklámhordozó, amely a digitális nyomdai technológiák meghonosodásának következtében most már kisebb forgalmú cégek részére is eredményes megjelenési alternatívát garantál.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia nagyméretű nyomatokhoz készült, ideális felbontó- és megjelenítő képességű.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes lamináló fólia a 7665 és 7668 fehér autófólia ideális lamináló fóliája.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia átlátszó fényes lamináló fólia használata kb. 2 évvel meghosszabbítja az alatta lévő autódekor fóliára készült grafikák színét és kontrasztját.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autó fólia a sík felületre szánt hengerelt monomer PVC-ből készül, ezért egy irányban íves felületre dolgozható fel.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor fólia forró levegős pisztoly használata nélkül is feldolgozható a karosszéria vagy akár más tárgy felszínére. A vékony mégis időtálló szerkezet és a kiemelkedő mérettartósság miatt nagyszerű kisebb hajlatú idomok és kétdimenziós tárgyak fóliázásához.

Ha több irányban íves, vagyis 3D felületre akar dolgozni, akkor kattintson ide 3D autófólia választékunk megnézéséhez.

Milyen eljárással nyomtatható?

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia nyomható solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is. Ideális feltételek esetén egyszerű használhatóságot és tartós eredményt biztosít.

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia élettartama

Az Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia kültéri alkalmazás esetén legalább 5 évig, beltéri alkalmazás esetén korlátlan ideig tartja meg eredeti állapotát. Kimagasló ellenálló képességű, jól bírja a fizikai behatásokat, kopást, folyamatos vízterhelést.

A fólia előállításánál kiemelt szempont volt, hogy ellenálljon az erős UV sugárzásnak, ne színeződjön el, alakváltozás, vagy leválás nélkül tűrje a szélsőséges hőmérsékletváltozást.

Ha kérdése van, vagy szeretne Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia rendelni, hívja a

 
Unifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia

vagy aUnifol 7652 átlátszó fényes 2D autódekor lamináló fólia
telefonszámot.

Nagykereskedés vagyunk, csak cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki!

Az Aka Digital Media autófólia választékában megtalálhatók a nyomtatható fehér felületű autódekor fóliák, valamint a hozzájuk legideálisabban használható áttetsző lamináló fóliák is.
Cégünk 2D autódekor fólia és a 3D autófólia változatot is forgalomba hoz.